View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Oct 19, 2018 5:14 pm



Reply to topic  [ 6 posts ] 
Bot does not change action bars 
Author Message
Paying User

Joined: Wed Mar 29, 2017 9:00 pm
Posts: 4
Reply with quote
Hello, I am having an issue where my bot will not change to action bar 2. I have disabled all addons, reset all keybinds to default and deleted WDB folder.
Also, the bot does not work when required to use spells that are keybound to 6 through 0 on the default action bar. I have tested this by using multiple spells in various positions on the action bar. is it possible i have some setting on my keyboard which is causing the bot to not be able to access these keys? not sure what could be causing these problems :(


Last edited by browner709 on Sat Apr 21, 2018 1:02 am, edited 2 times in total.



Sat Apr 21, 2018 12:28 am
Profile
Paying User

Joined: Wed Mar 29, 2017 9:00 pm
Posts: 4
Reply with quote
Also i should mention i am using castspell and not cast in my combat profile:
note i am low level, thats why so much of it is currently not in use!

gcd:1500

//waitforhp
cast:60
selfhp<50
breakoncombat
channelingtime:15000

//drink
//use:drink
//mana<40
//!incombat
//channelingtime:15000
//breakoncombat
//afterloot
//breakonfullmana

//Health funnel
//castspell:755;3698;3699;3700;11693;11694;11695
//channelingtime:10000
//selfhp>65
//pethealth<50
//petactive
//!incombat

//wait for voidwalker health
//cast:20
//!incombat
//petactive
//pethealth<50
//channelingtime:10000
//breakoncombat

//drain soul
//castspell:1120;8288;8289;11675
//haveitem:6265<1
//targethp<40
//distance<30
//mana>10
//breakonkill

//pet (voidwalker)
//castspell:697
//!incombat
//!petactive
//haveitem:6265>0

//demon skin/armor
castspell:687;696;706;1086;11733;11734;11735
selfbuff!687;696;706;1086;11733;11734;11735

//shadowbolt on nightfall
//castspell:686;695;705;1088;1106;7641;11659;11660;11661;25307
//distance<30
//selfbuff=17941
//mana>10

//deathcoil
//castspell:6789;17925;17926
//mana>15
//distance<30
//selfhp<50
//cooldown:120000

//life tap
//castspell:1454;1455;1456;11687;11688;11689
//selfhp>65
//mana<15

//corruption
castspell:172;6222;6223;7648;11671;11672;25311
mana>15
targethp>40
distance<30
targetbuff!172;6222;6223;7648;11671;11672;25311

//curse of agony
castspell:980;1014;6217;11711;11712;11713
mana>10
distance<30
targetbuff!980;1014;6217;11711;11712;11713

//siphon life
//castspell:18265;18879;18880;18881
//mana>10
//distance<30
//selfhp<80
//targetbuff!18265;18879;18880;18881

//drain life
//castspell:689;699;709;7651;11699;11700
//selfhp<60
//distance<23
//channelingtime:5000
//breakonkill
//mana>10

//immolate
castspell:348;707;1094;2941;11665;11667;11668;25309
mana>15
distance<30
targetbuff!348;707;1094;2941;11665;11667;11668;25309

//shadowbolt
//castspell:686;695;705;1088;1106;7641;11659;11660;11661;25307
//targethp>70
//mana>15
//distance<30

//wand
castspell:5019
!wandcasting
nogcd
targethp<99
distance<30


Sat Apr 21, 2018 12:38 am
Profile
Site Admin

Joined: Fri Feb 08, 2013 5:24 pm
Posts: 2768
Reply with quote
Most of those actions are commented out (with the //), is that on purpose? Keyboard might have to be set to EN-US, though that is usually only an issue when you have it set to a very different character set such as russian or chinese.


Sat Apr 21, 2018 3:20 am
Profile
Paying User

Joined: Wed Mar 29, 2017 9:00 pm
Posts: 4
Reply with quote
yeah i have the spells that i am not high enough level to use yet commented out with the "//"

keyboard is set to US english.


Sun Apr 22, 2018 12:56 am
Profile
Site Admin

Joined: Fri Feb 08, 2013 5:24 pm
Posts: 2768
Reply with quote
Did you have non default keybindings (especially for changing action bars) before you reset them to default? If so you need to delete /WoW/WTF/Account/[ACCOUNTNAME]/bindings-cache.wtf as well, as otherwise the bot still reads that file and thinks you have custom keybinds, using the old ones.


Sun Apr 22, 2018 2:30 pm
Profile
Paying User

Joined: Wed Mar 29, 2017 9:00 pm
Posts: 4
Reply with quote
It's working now =)
Thanks for your quick replies!
I had other characters on the account with custom keybindings - after setting the whole account to default keybindings, the bot was able to change actionbars correctly and use keys 6-0


Tue Apr 24, 2018 1:51 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software