View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Dec 18, 2018 10:24 pm



Reply to topic  [ 5 posts ] 
Farming bot acting up 
Author Message
Paying User

Joined: Sun Apr 30, 2017 8:30 pm
Posts: 5
Reply with quote
So I've had the paid version for about 4 days now - the first few days it worked amazing, to the point where I told my friends they needed to get it. Just recently, as of last night May 2nd, the bot will kinda have hiccups. I'll start it and it will run through a few buffs and then just sit there. I'll restart it and it'll attack one thing and then wont move. Sometimes when it works and I die it'll run back it small "spurts".

I read through the forum and haven't found anything similar. My CPU is running at about 70% and I have all the spells on my castbar. Any thoughts?

I run this in Elysium and I believe we had a patch yesterday too? Any one else know what the problem could be?


Wed May 03, 2017 3:12 pm
Profile
Site Admin

Joined: Fri Feb 08, 2013 5:24 pm
Posts: 2782
Reply with quote
Are all of the spells on accessible keys? The bot can only press A-Z and 0-9 keys, as such - = etc. can not be used. If there are buffs on these keys and the bot is supposed to cast them, it may get "stuck" like this.


Wed May 03, 2017 4:33 pm
Profile
Paying User

Joined: Sun Apr 30, 2017 8:30 pm
Posts: 5
Reply with quote
Thanks Lys, I'll be trying that later today and let you know. Do you know if a Patch on Elysium could cause issues?


Wed May 03, 2017 5:18 pm
Profile

Joined: Fri May 19, 2017 1:15 pm
Posts: 1
Reply with quote
Lys wrote:
Are all of the spells on accessible keys? The bot can only press A-Z and 0-9 keys, as such - = etc. can not be used. If there are buffs on these keys and the bot is supposed to cast them, it may get "stuck" like this.


Hey thanks Lys this worked perfectly for me.


Fri May 26, 2017 9:01 am
Profile

Joined: Tue Jul 31, 2018 10:19 am
Posts: 2
Reply with quote
Lys wrote:
Are all of the spells on accessible keys? The bot can only press A-Z and 0-9 keys, as such - = etc. can not be used. If there are buffs on these keys and the bot is supposed to cast them, it may get "stuck" like this.

Ohh! I was also facing the same problem, but glad that I found this thread before asking. The problem is with special characters! Thanks for posting the explanation.


Tue Jul 31, 2018 12:25 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software