View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Sep 18, 2018 3:36 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
Bot will not launch 
Author Message
Paying User

Joined: Sat Apr 28, 2018 9:23 pm
Posts: 2
Reply with quote
I was editing the base rogue script and I wasn't getting the desired result. No matter how many times I reset the bot or wow I could not get my bot to run as it did before I started editing. I figured the easiest way to reset it would be to reinstall the bot. After going through the processes I'm not able to log in again. Every time I attempt to open the bot I log in and before another window pops up the bot will crash
Any help is appreciated thanks in advance


Thu May 10, 2018 8:00 pm
Profile
Site Admin

Joined: Fri Feb 08, 2013 5:24 pm
Posts: 2764
Reply with quote
You were blocked by the server, you have entered your login data incorrectly too often. Try again now and make sure you type it correct (same data as for the forum).


Fri May 11, 2018 2:30 pm
Profile
Paying User

Joined: Sat Apr 28, 2018 9:23 pm
Posts: 2
Reply with quote
Noted. Appreciate you Lys, thank you.


Fri May 11, 2018 4:00 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software